Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eberspacher

Az Eberspächer csoport: a holnap mobilitását fejlesztjük

Kipufogó technológia, járműfűtés és autóbusz-klímarendszerek – technológiánk világszerte aktívan hozzájárul a környezetkímélőbb mobilitáshoz, a nagyobb biztonsághoz és a jobb közérzethez. A járműelektronika, illetve a járműipari buszrendszerek hálózatba kötése terén szintén az autóipar megbízható partnerei vagyunk.

Iránymutatás
Az összes európai és észak-amerikai, illetve egyre több ázsiai autógyártó használja iránymutató technológiáinkat. A világszerte kiszolgált alkatrész forgalmazók és műhelyek egyaránt élvezik a jelentős know-how és az eredeti felszerelések elonyeit.

Előrelátás
Innovációs képességünk igen nagy. Már ma a holnap mobilitásán dolgozunk, és iránymutató megoldásokat kínálunk az egyre szigorúbb károsanyag kibocsátási szabványokhoz, az elektromos meghajtási rendszerek összetett hőmenedzseléséhez, illetve a járműelektronika folyamatosan növekvő igényeihez.

Rugalmasság
Az Eberspächer egy rendkívül rugalmas önálló vállalkozás. 29 országban, több mint 80 telephelyen, körülbelül 10.000 munkatársunkkal jelen vagyunk a világ autóiparának valamennyi kulcsfontosságú piacán. Nemzetközi jelenlétünket tervszerűen építjük fel, hiszen a minőség nem ismer határokat.

https://www.eberspaecher-hungary.com/

Rendezés: