Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic PerfectView BVS 71000 holttérfigyelő

Cikkszám: 9600026946

Kanyarodást segítő rendszer kamerával és 7"-os AHD monitorral

A hagyományos holttérfigyelő megoldásokkal ellentétben ez a kanyarodást segítő kamera megbízhatóan tesz különbséget a mozgó tárgyak, mint például a gyalogosok, és a statikus tárgyak, mint például a lámpaoszlopok között. Ez azt jelenti, hogy a vezetőt az eszköz kizárólag valódi veszély esetén figyelmezteti. A készlet tartalmaz egy intelligens kanyarodást segítő kamerát és egy nagy teherbírású 7"-os LCD-monitort, AHD technológiával.

Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

BIZTONSÁGOSABB VEZETÉS HAMIS RIASZTÁSOK NÉLKÜL

A Dometic PerfectView BVS 71000 egy kanyarodást segítő rendszer, amely sokkal fejlettebb, mint a hagyományos megoldások. Innovatív CAM1000 holttérfigyelő kamerája megbízhatóan tesz különbséget a mozgó tárgyak, mint például a gyalogosok és a kerékpárosok, illetve a mozdulatlan tárgyak, például a közlekedési lámpák oszlopai és a lámpaoszlopok között. Ez azt jelenti, hogy a vezetőt vizuális vagy hangjelzés figyelmezteti - kizárólag valódi veszély esetén. A jármű melletti helyzetet a készülékhez tartozó 7"-os LCD-monitor mutatja. Rendkívül kényelmes: nincs szükség a rendszer aktiválására, mivel az a sebességtől függően automatikusan be- és kikapcsol. A fejlett AHD monitor technológia, automatikusan aktiválható nappali/éjszakai képmóddal és a kamera infravörös LED-jeivel kiváló képminőséget garantál, valamint kényelmes és megbízható működést biztosít éjjel-nappal.

  • Három az egyben megoldás: mozgó tárgyak észlelése, a kapcsolódó terület videoképe, aktív figyelmeztetés (vizuális/akusztikus)
  • A rendszer csak releváns veszélyek esetén figyelmeztet, azaz ha a gyalogosok vagy kerékpárosok a holttérben mozognak
  • Gyors és egyszerű beszerelés - az összes kamera-alkatrész egyetlen házba van beépítve
  • Egyszerűen csatlakoztatható a tápegységhez - nincs szükség további érzékelőkre vagy vezérlődobozokra
  • Nagyteljesítményű 7"-os LCD monitor fejlett AHD technológiával (analóg nagyfelbontású)
  • Infravörös LED-ekkel ellátott kamera a jó képminőség érdekében éjjel-nappal