Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic CFF 70DZ - Mobil kétzónás kompresszoros hűtőláda, 70 l

383.774 Ft (302.184 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 9600028329
Stílusos kialakítás és sokoldalú funkcionalitás. A Dometic CFF 70DZ külön szabályozható hőmérsékletű, kétzónás hűtőtérrel rendelkezik. Kompresszoros hűtési technológiája masszív szigetelésével együttesen biztosítja a kiváló és hatékony hűtési teljesítményt.
Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

HASZNÁLJA KI AZ OPTIMALIZÁLT TERET!

A sokoldalú Dometic CFF 70DZ külön szabályozható hőmérsékletű, kétzónás hűtőtérrel rendelkezik. Nagy teljesítményű kompresszoros hűtési technológiája megbízható teljesítményt garantál, még magas környezeti hőmérséklet esetén is. A hőmérséklet +10 °C és –18 °C között állítható, és a készülék akár –18 °C-ot is fenn tud tartani legfeljebb +32 °C-os környezeti hőmérséklet esetén. Robusztus kialakítása ideálissá teszi szabadtéri használatra, digitális elektronikus vezérlőrendszere pedig könnyen használható. A CFF sorozat modelljeit hatékonyabb hőmérséklet-elosztásra és hűtőtér-kihasználásra terveztük. Masszív szigetelése is hozzájárul a hűtőteljesítmény és az energiahatékonyság optimalizálásához. A háromfokozatú dinamikus akkumulátorvédelem megakadályozza a járműakkumulátor teljes lemerülését, illetve fokozott teljesítményfelvételt tesz lehetővé munkaakkumulátorok használatakor. Nyugodt lehet az élelmiszerek és italok tökéletes hűtését illetően!

  • A 70 literes modellben akár 17 (11+6) normál 1,5 literes flakon vagy 100 (60+40; 330 ml-es) üdítős doboz is tárolható
  • Két tárolórekesz, külön hőmérséklet-szabályozással
  • Masszív szigetelése és hatékony hőmérséklet-elosztása kiváló hűtőteljesítményt és energiahatékonyságot biztosít
  • Nagy teljesítményű kompresszoros hűtési technológiája révén megbízhatóan hűt, magas környezeti hőmérséklet esetén is
  • Robusztus kialakítása révén alkalmas a szabadtéri használatra
  • Hőmérséklete egyszerűen szabályozható +20 °C és –18 °C között
  • A háromfokozatú dinamikus akkumulátorvédelem megakadályozza a járműakkumulátor teljes lemerülését, illetve fokozott teljesítményfelvételt tesz lehetővé munkaakkumulátorok használatakor