Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic FreshJet 2200 - Hűtés, fűtés, levegőpárátlanítás

Cikkszám: 9600025788

TETŐ-LÉGKONDICIONÁLÓ LÉGELOSZTÓ DOBOZZAL LEGFELJEBB 7 M-ES JÁRMŰVEKHEZ

Az egyik legkisebb elérhető, hűtésre és párátlanításra képes tető-légkondicionáló legfeljebb 7 m hosszú lakókocsikba és lakóautókba. Élvezze az ideális belső hőmérséklet nyújtotta kényelmet!

Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

HIDEG, KOMPAKT ÉS JÓ TELJESÍTMÉNYŰ

Az ultrakompakt Dometic FreshJet 2200 az egyik legkisebb légkondicionáló egység legfeljebb 7 m hosszú lakókocsikba és lakóautókba, amely elég helyet hagy a tetőn napelemeknek, egy műholdantennának vagy akár egy második FreshJet készüléknek is, ha külön légkondicionált területekre van szüksége. Nagyon alacsony indítási áram biztosítja, hogy az egység még kevés elektromos védelemmel rendelkező kempingekben is jól működjön. Két irányban képes hatékonyan elosztani a levegőt, hűt, fűt is: kényelmet nyújt a jármű belsejében az év minden időszakában!

  • Ultrakompakt és könnyű kialakítás
  • Hűtés, fűtés, levegőpárátlanítás egyetlen gombnyomással
  • Maximum 7 m hosszú járművekbe ideális
  • Hatékony légelosztás két irányba
  • A lágyindítási funkció érzékeny elektromos rendszer esetén is gondoskodik a könnyű indításról
  • Használható második egységként nagyobb járművekben, több klímazóna kialakításához
  • Használható menet közben is opcionális DC-kittel

Termékleírás
- Tető-légkondicionáló légelosztó dobozzal legfeljebb 7 m-es járművekhez
MÉRETEK
Méretek ‒ termék mélysége 562 mm
Méretek ‒ termék magassága 225 mm
Méretek ‒ termék szélessége 787 mm
Nettó tömeg 32 kg
TOVÁBBI
Tanúsítványok EMC

KOMPAKT KLÍMAVEZÉRLÉS

 

A Dometic FreshJet légkondicionálói a piac legkisebbjei között vannak. A különböző méretű járművekhez különböző változatok érhetőek el, azonban még a legnagyobb teljesítményű változatok kialakítása is ultrakompakt. A helytakarékos kialakítás elég helyet hagy a tetőn napelemek, egy műholdantenna vagy akár egy második FreshJet számára is, ha külön légkondicionált zónákat szeretne. A nagyon alacsony indítóáram és a lágyindítási funkció révén a készülékek még alacsony elektromos védelemmel rendelkező kempingekben is simán működnek. Az állítható légáram hatékony légelosztást tesz lehetővé, pont ahogy szükség van rá. Képes a levegő hűtésére, fűtésére és párátlanítására: A FreshJet légkondicionálók gondoskodnak a kényelméről. A beépített LED-világítás révén a felhasználók háttérvilágítást kapcsolhatnak be a jármű belsejében. Mindegyik funkció kényelmesen, a könnyen használható távirányítóról kezelhető.