Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic FreshJet 1700 állóhelyzeti tetőklíma / légkondicionáló

907.815 Ft (714.815 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 9105306658

TETŐ-LÉGKONDICIONÁLÓ LÉGELOSZTÓ DOBOZZAL LEGFELJEBB 6 M-ES JÁRMŰVEKHEZ

Az egyik legkisebb elérhető, hűtésre és párátlanításra képes légkondicionáló legfeljebb 6 m hosszú lakókocsikba és lakóautókba. Élvezze az ideális belső hőmérséklet nyújtotta kényelmet!

Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

KOMPAKT HŰTÉS

Az ultrakompakt Dometic FreshJet 1700 az egyik legkisebb légkondicionáló legfeljebb 6 m hosszú lakókocsikba és lakóautókba (vagy nagyobb járművekben második egységként használható), amely elég helyet hagy a tetőn napelemeknek, egy műholdantennának vagy akár egy második FreshJet készüléknek is, ha külön légkondicionált területekre van szüksége. Nagyon alacsony indítási áram biztosítja, hogy az egység még kevés elektromos védelemmel rendelkező kempingekben is jól működjön. Két irányban képes hatékonyan elosztani a levegőt, hűt, fűt is: kényelmet nyújt a jármű belsejében az év minden időszakában!

Telephelyünkön vállaljuk valamennyi általunk forgalmazott termék beszerelését.

DOMETIC FRESHJET

Bármilyen méretű jármű felszerelhető légkondicionálóval a sikeres FreshJet sorozat segítségével, amely számos típust tartalmaz. Ezek a FreshJet modellek a piac legkompaktabb klímaberendezései között szerepelnek. Az itt bemutatott változatok ultra kompakt kialakítással rendelkeznek, amelyek helyet hagynak a tetőn a napelemek vagy egy szatellitantenna, vagy esetleg egy második FreshJet számára, ha külön légkondicionált terekre van szüksége. A FreshJet 1700 típus nagyon alacsony indítási árammal, a 2000/2200 típus pedig lágyindítással rendelkezik. Ezáltal biztosítható, hogy a készülék simán működjön még az alacsony elektromos védelemmel rendelkező kempingekben is

Szállítási terjedelem
- Roof Top Unit, ADB, Remote Control, User Manual, Installation Material, Installation Manual
Termékleírás Tető-légkondicionáló légelosztó dobozzal legfeljebb 6 m-es járművekhez
Általános megjegyzés
- The standard recommendation of the vehicle length can vary between manufacturer, vehicle type and isolation, thereby can also the classification of the air conditioning system vary.
MÉRETEK
Méretek ‒ termék mélysége 787 mm
Méretek ‒ termék magassága 225 mm
Méretek ‒ termék szélessége 562 mm
Nettó tömeg 35 kg
Kivágási magasság 400.00 mm
Kivágási szélesség 400.00 mm
ELEKTROMOS
Bemeneti feszültség (váltakozó áram) 230 V
Bemeneti frekvencia 50 Hz
TELJESÍTMÉNY
Teljesítményfelvétel ‒ Hűtő üzemmód (ISO 5151) 620 W
TOVÁBBI
Termosztátvezérlő Elektronikus termosztát

A NASA-T IS MEGGYŐZTÜK A KLÍMATECHNOLÓGIAI TAPASZTALATUNKKAL

 

2011-ben a NASA munkatársai az általuk tervezett elektromos holdjáróba szerelhető légkondicionáló rendszert kerestek. Úgy döntöttek, szakértők segítségét kérik, és számos beszállítóval tárgyaltak. Egy szigorú kiválasztási folyamat után az űrügynökség végül a Dometicet választotta. Az Arizonában végzett széles körű kísérletek után – amelyek során a rendszer feladata az volt, hogy hűtse és szárazon tartsa a tudósokat és felszerelésüket az extrém hőségben és a nagy por közepette – a Dometic technológiáját jóváhagyták a földönkívüli használatra. A Dometic tehetséges mérnökeinek hála, sok kemény munka és elkötelezettség révén sikerült létrehozni egy olyan innovatív megoldást, amely megfelelt a NASA szigorú műszaki specifikációinak és e különös tesztjármű biztonsági követelményeinek.